Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч в хидравликата на волана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Теч в хидравликата на волана

Проблема на кратко е следния.
    Има лек теч на хидравлично масло на мястото дето съм оказал с червена стрелка там сълзи/ омаслено е/! За 3-4 седмици от MAX в казанчето отива на MIN от което следва ,че не толкова много
    Та въпроса е преди да купя целите две съединения така се продават не са евтини...има ли някаква вероятност с прилагане на силикон или нещо подобно на мястото на теча той да спре
    На първата снимка е мястото на теча,на другата това дето се продава цялото дето е в червено
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:27.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Не става със силикон. Трябва нови. Така рискуваш пробива да се разшири, всичкото масло да изтече бързо и да повредиш помпата.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Само смяна. Ако са много скъпи оригиналните, въпросната връзка може да се подмени с друг хидравличен маркуч с подходящата дължина и приблизително същия диаметър. Стругар може да направи преходници за двата му края за да може да се сглоби.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Така изглеждат моите.....но не намирам само долния да се продава
        http://www.ebay.it/itm/Tubo-servoste...p2056016.l4276
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:35.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        sigpic

Comment

Ако намериш малка фирма, която произвежда хидравлични маркучи могат да ти направят по поръчка. Или да защипят нови маркучи на твоите тръби. Може да си купиш и маркуч на метър и да си го направиш сам. Има много решения.

Comment

Няма ли начин да претегна тук дето съм отбелязал понеже сълзи отпред дето влиза металната търбичка на моя си стария
            Но не се сещам с какво може да се претегне толкова силно както е фабрично.
            sigpic

Comment

Имаш лично...писах там поради ред причини...понеже става дума за побългаряване
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                Имаш лично...писах там поради ред причини...понеже става дума за побългаряване
                Авторски права или те е срам да го напишеш. Като вземете да пишете така- имаш лично- по добре нищо не пишете, той ще си го види.

Comment

Поръчах ето това след подсказка от един колега
                  За което му благодаря !
                  Като дойде ще видя дали ще стане нещо,важното е да се проба
                  sigpic

Comment

Ако е дупчица в метала може с поксипол. Но трябва на абсолютно чисто. Аквафикса не знам дали ще свърши работа

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Поръчах ето това след подсказка от един колега
                      За което му благодаря !
                      Като дойде ще видя дали ще стане нещо,важното е да се проба
                      Доста ме съмнява. Ще гръмнеш маркуча. Те са здрави, ама все пак виж как са и цените на помпите. Това ще е временно. Не го виждам добре на телефона нещо като обвивка ли е?

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Авторски права или те е срам да го напишеш. Като вземете да пишете така- имаш лично- по добре нищо не пишете, той ще си го види.
                        Много хора,както и аз,пропускат личните си......таа,кое не ти е ясно?

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          Много хора,както и аз,пропускат личните си......таа,кое не ти е ясно?
                          Не четеш ли. Какво му е тайното.

Comment

Не четеш ли. Какво му е тайното.
                            Няма нищо тайно...ти го правиш такова.Чисто и просто съм му обяснил какво съм направил в полеви условия и ако реши да прави нещо подобно и вземе,че се получи и при него,значи може да се каже,че е изпитано и си заслужава да се препоръчва като идея.
                            Не очаквам да се хареса и не ми се обяснява....въпреки,че 8година залепената тръба държи....

Comment

Доста ме съмнява. Ще гръмнеш маркуча. Те са здрави, ама все пак виж как са и цените на помпите. Това ще е временно. Не го виждам добре на телефона нещо като обвивка ли е?
                              От какво ще гръмне маркуча не ми е ясно,но както и да е
                              Меси се като пластелин /пластично е/ преди това и се слага на мястото на теча
                              sigpic

Comment

Working...
                              X